Nurse Health Coaching

Professionelle samtaleforløb der skaber forandringer

Nurse Health Coaching er en effektiv metode til at engagere mennesker med kronisk sygdom til at tage aktiv del i mestringen af deres helbred. Nurse Health Coaching adskiller sig fra den traditionelle tilgang i sundhedsvæsnet ved effektivt at skabe varige adfærdsændringer.

Til dig der er ramt af sygdom

Gennem et struktureret, omsorgsfuldt samtaleforløb mellem dig og en sygeplejerske i Human Navigator, øges din viden og evne til at træffe sundhedsmæssigt gode valg. Du vil opleve øget livskvalitet,  mindre sygefravær, og større evne til at håndtere din sygdom.

Et samtaleforløb tager udgangspunkt i problemstillinger i din hverdag med kronisk sygdom. Sammen sætter vi målene for hvad du ønsker at opnå med forløbet.

Korte samtaler med stor effekt

Samtalerne foregår telefonisk, eller over video, og varer typisk 20-25 minutter. Det giver en stor fleksibilitet for både dig som sygdomsramt, og for din arbejdsplads ift. at indpasse samtalerne i en travl hverdag.

Et Nurse Health Coaching forløb varer typisk 3 måneder, med samtaler ca. 1 gang ugentligt.

Forløbet indledes med en samtale ansigt til ansigt, af ca. 1 times varighed. Denne samtale danner fundamentet for det videre forløb med korte samtaler, hvor der er fokus på ressourcer og handlemuligheder.

Et samtaleforløb rundes af med en individuel aftale om opfølgning efter f.eks. 4 og 6 måneder. Opfølgning sikrer vedligeholdelse af motivationen og blivende forandring.